Λογιστικό γραφείο Σ.Καμάτσου
Greek version English Version

 

H εταιρεία αποτελεί μια ανερχόμενη εταιρεία η οποία λειτουργεί από το 1990 και δραστηριοποιείται στη Λογιστική και Φοροτεχνική αγορά, αναλαμβάνοντας την ολοκληρωμένη διαχείριση των οικονομικών μεγάλου εύρους επιχειρήσεων, ελ. επαγγελαμτιών αλλά και ιδιωτών.
   
Στόχος της εταιρείας μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών λογιστικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Βασικό μέλημά μας αποτελεί το να καλύπτουμε όλο το φάσμα, τόσο της φοροτεχνικής πολιτικής της επιχείρησής σας, όσο και της λογιστικής ενημέρωσης και της  οικονομικής και μηχανογραφικής οργάνωσης της. Σε κάθε περίπτωση αναζητούμε την καλύτερη  λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.
   
  Η υπεύθυνη αντιμετώπιση των πελατών μας, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, ο επαγγελματισμός,η πολύχρονη εμπειρία, η σοβαρότητα και η συνέπεια αποτελούν τις βασικές αρχές που διέπουν την πολιτική της εταιρείας μας από την ίδρυσή της έως σήμερα. Με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του πελάτη μας, εργαζόμαστε μεθοδικά, αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες λογιστικές εφαρμογές,και την εξέλιξη της τεχνολογίας, μέσω της άριστης  υλικοτεχνικής υποδομής που διαθέτουμε. 
   
Επίσης  διαθέτουμε μεγάλο δίκτυο εξωτερικών εξειδικευμένων και εμπειρων συνεργατών (έμπειρους δικηγόρους,συμβολαιογράφους, μηχανογράφους και ειδικούς συμβούλους), γεγονός που διασφαλίζει την κάλυψη των πελατών μας  ακόμα και σε περίπλοκες υποθέσεις, ενώ συγχρόνως προσφέρει κάλυψη υπηρεσιών σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, και εκτός Αττικής.

 

Επίκαιρα θέματα