Λογιστικό γραφείο Σ.Καμάτσου
Greek version English Version

   

Η συνεργασία μας,  με τους περισσότερους πελάτες μας  είναι πολυετής και χαρακτηρίζεται από τον αμοιβαίο σεβασμό και την αλληλοεκτίμηση, καθώς και από την διαρκή προσπάθειά μας, να επιτυγχάνουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα γι' αυτούς.

Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία μας και την απόλυτη εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, επί τόσα χρόνια.Τους διαβεβαιώνουμε, ότι θα είμαστε πάντα κοντά τους, με όλες μας τις δυνάμεις.

Η ανάπτυξη και η βιωσιμότητα μιας επιχείρησης εξαρτάται από τα οικονομικά της αποτελέσματα. Τα οικονομικά μεγέθη της επιχείρησης πρέπει να μετρούνται, να καταγράφονται και να ερμηνεύονται έγκαιρα και έγκυρα. Το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο της Kαμάτσου Σοφίας , με 22ετή πείρα στο χώρο, αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση παντός είδους φορολογικών, λογιστικών ,μηχανογραφικών , εργατικών εργασιών

Αναλάμβάνουμε επίσης και την οργάνωση των εμπορικών σας προγραμμάτων με την βοηθεια των συνεργατών μας οι οποιοι είναι εταιρειες με μεγαλη εμπειρια στην ηλεκτρονική οργάνωση ενός λογιστηριου .Οι υπηρεσίες μας αναφέρονται σε επαγγελματίες και ιδιώτες και χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα, ταχύτητα, υποστήριξη.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας μέσα από την κατανόηση και ικανοποίηση των αναγκών τους και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

 

 

 

 

Επίκαιρα θέματα